Strona główna › Działy › Erystyka › Chamstwo Jackyla wobec nasturcji › Chamstwo Jackyla wobec nasturcji
Netka wrote:jackyl wrote:gdzie sie agniesia podzialy wszystkie posty ostatnie, gdzie sie znowu poosmieszalas? 🙂 to Ty czy tym razem kwiatek zrobil czystke? 🙂
i jakos sie moja radosna tworczosc na tym forum nie zakonczyla..
jacyl przestan to temat dla nas dziewczyn ktore chca poznac nowe kolezanki a nie na jakies klotnie czy wywody ❗
masz jakies zale do Agi to pw i z glowy 8) [/quote]
ee tam, tu offtopy sa na porzadku dziennym 🙂
to agniesia sie nie moze odczepic, meczy mnie privami na dwoch forach, chce sie spotykac i nie rozumie, ze nie jestem zainteresowany.. 🙂
i jak jeszcze raz sie do mnie nasturcjo zwrocisz tu po imieniu lub po zdrobnieniu, a nie po nicku (co jest lamaniem regulaminu i mojej prosby), upewnie sie by wszyscy tu zainteresowani poznali Twoje zdjecie, profil na naszej klasie itp… zrozumialas?[/quote]
W tym temacie off topy nie są na porządku dziennym, chociaż jest ich dużo. Nie martw się jack, da się z tego tematu zrobić co najmniej 3. Czwarty też się przyda, będzie o Tobie i Twoim zachowaniu na Forum, ale w zupełnie innym dziale.
Jackyl, dopiero w piątek (13.08.2010) napisałeś, że nie chcesz, żebym zwracała się do Ciebie po imieniu. Do tego czasu, jakoś zdrabnianie Twojego imienia, nie przeszkadzało Ci. Szkoda tylko, że zamiast grzecznie poprosić, byłeś chamski i bezczelny. Niestety, post, w którym byłeś tak chamski, usunęłam. Poza tym, chcę Ci zwrócić uwagę, że derailed już w marcu prosił, żeby nie ujawniać jego imienia na Forum, ale jakoś czujesz się wyjątkiem, którego ta prośba nie dotyczy.
Jeszcze raz piszę Jackyl, ponieważ poprzednie posty, w których pisałeś, że ujawnisz moje zdjęcie, usunęłam razem ze swoją odpowiedzią, że nie życzę sobie ujawniania, jak również rozpowszechniania mojego zdjęcia na i poza Forum, ponieważ jest na nim moja córka. Poza tym na n-k.pl na zdjęciach jestem również z córką.
Skoro tak bardzo lubisz schlebiać sam sobie i dowartościowywać się kłamstwami, to niech Ci będzie, że zamęczam Cię pw na obu Forach, chociaż już 2 tygodnie temu poinformowałeś wszystkich na tym Forum, że na pw na drugim już się ze mną pożegnałeś, co oznacza, że od 2 tygodni nie piszemy pw do siebie, a na tym Forum w weekend wysłałam Ci jedno pw po półtora miesięcznej przerwie. Poza tym, nie wysłałam Ci go dla przyjemności, tylko po to, żeby prywatne sprawy załatwić prywatnie, nie na Forum. Umawiać się z Tobą dla przyjemności też nie za bardzo chcę.