Strona główna Działy Erystyka Awantura o pracę dla ślusarza i innych Awantura o pracę dla ślusarza i innych

derailed
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

nasturcja wrote:

derailed wrote:

artek21 wrote:

nie No wiadome ze moze to przewal ale kolezka pow ze to nowy zaklad powstaje i potrzeba 1500 ludzi jest

To daj namiar, tez sie tam zatrudnie….

Zawsze mnie pasjonowala robota przy tasmie…[/quote]

Derailed, Twój post bardzo mi się nie podoba. [/quote]

Nie musi, nie zabiegam o plusy…

Po raz kolejny nie zrozumialas aluzji… Ehhh…

artek21 wrote:

Wlasnie. A ty co gardzisz praca przy tasmie.HAHAh pewnie jak pojechal/a 1szy raz to pole czekalo Hahah a tu sie smije [b:6dab1ac4e3]zazdrosni ludzie[/b:6dab1ac4e3].Mi sie wydaje ze moze to byl jakis polski koordynator,ktory mial kogos zwerbowac do pracy poprzez ogloszenie w polskiej prasie.Nie wiem juz co o tym myslec. 😕

Buaahhhhhaaaa, dobre…. 😛

Ps. Poczytaj sobie wyzej a zrozumiesz sarkazm…