Strona główna Działy Praca Do wszystkich czekających jak na zbawienie Do wszystkich czekających jak na zbawienie

mala1234
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
gosc123 wrote:

Kochani Ludzie, bardzo sie ciesze, ze tak swietnie znacie angielski i macie super prace, szkoda, ze poza nia juz nic ani znajomych ani zainteresowan. Zwlaszcza nowy_nowa, moze warto sie czyms zainteresowac lub poczytac dobra lekture zamiast non stop pisac na forum bez wzgledu na to czy ma sie cos do powiedzenia czy nie. Ot tylko aby zaistniec. Pozdrawiam.

ja pracuje od 8.30-5.30 pon -pt mam wlasne male dziecko
i mam czas na szkolenia fakt robie part-time collage od 6-9 2 razy w tyg plus kursy przez internet oraz czasem mam szkolenie w sobote
znajduje czas na wszstko aby polaczyc prace rozwoj zawodowy i co najwazniejsze nie zaniedbac rodziny
wiele wysilku kosztowalo nas dopracowanie grafikow ale dzieki temu mozemy powiedziec ze realizujemy sie na kazdym szczeblu potrzebnym do zycia kazdemu czlowiekowi
i na pewno sie nie nudzimy 🙂