Strona główna › Działy › Śmietnik › Na kogo zagłosujesz › Na kogo zagłosujesz
dlatego wiem, że kandydat, na którego chcę zagłosować, jest dobrym kandydatem.
To przekonaj mnie dlaczego twoj kandydat jest taki super i napisz mi co twoj kandydat jest w stanie zmienic w polsce…?
O wiele bardziej wolałabym zagłosować w wyborach prezydenckich na kobietę, ale żadna partia nie zdecydowała się na wystawienie w kandydatki, dlatego że mają pewne cechy charakteru, których brakuje mężczyznom, a które mogłyby naszą politykę wyprowadzić na prostą.
Tu nie chodzi o wyprowadzenie polityki na prosta tylko o umozliwienie spoleczenstwu godnego zycia, zeby student konczac univerek mial godziwa prace a nie musial wyjezdzac albo robic staze za 400 PLN. Zeby chociaz ludzie nie byli dymani poprzez pracowanie na pelny etat z umowa na pol!!!!
Piszac o wyprowadzeniu polityki na prosta to nic innego jak popieranie zeby politycy mogli sie nachapac jeszcze bardziej…
Z przykrością przeczytałam, że Polska Cię nie dotyczy. Jak to nie? [b:4408e9d8f2]A Twoja rodzina? Nie chcesz, żeby wiodło się im lepiej? Mamy tylko jeden obowiązek wobec państwa: pójść na wybory[/b:4408e9d8f2]. Szkoda, że tak wielu z nas nie chce wypełnić tego obowiązku.
Hehehe, nadawalabys sie do polityki bo to pogrobione to niezla manipulacja… Prosci ludzie, jak mohery, na to pojda zdecydowanie… Ja tego nie kupuje…
Nie mam zadnego obowiazku wobec polski. Ten kraj nic mi nie dal…
Kraj i rodzina to dwie rozne rzeczy… Moga mieszkac gdzie chca, a tam gdzie sa maja sie dobrze… Glosujac na jednego z powyzszych wcale nie poprawie ich bytu – zmienie tylko osobe powodujaca cisnienie u nich…
Derailed, ja uważam, że w sytuacji, kiedy prezydent nie żyje, taki numer z niską frekwencją po prostu nie przejdzie, dlatego że 20.06.2010 upłyną już ponad 2 miesiące, od jego śmierci i pilnie potrzebujemy prezydenta. Byłoby to bardziej realne, gdybyśmy (teraz) mieli prezydenta i większość uprawnionych do głosowania nie wzięła by udziału w wyborach.
Wlasnie teraz jest najlepszy moment na to zeby pokazac potrzebe zmian… Ale ludzie nic z tym nie chca robic, ja tez bo mnie to wali co sie tam dzieje…. Bez myslenia o polityce i sytuacji w polsce zycie jest zdecydowanie bogatsze i radosne…
Derailed, nie obraź się, ale takiego posta nie spodziewałam się po Tobie. 😥 😥 🙄
😉