Strona główna Działy Śmietnik Na kogo zagłosujesz Na kogo zagłosujesz

SpokoBoyxxx:)
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
nasturcja wrote:

SpokoBoyxxx:) wrote:

Pamietam takie topowe to bylo stare czasy ,ale ubaw byl co nie miara…pamietam tez jak Olka obrzucalismy jajkami kurzymi w Poznaniu razem z Piotrem Lisiewiczem dzisiejszym dziennikarzem szefem dzialu krajowego Gazety Polskiej i spedzilismy noc na Jezyckim Komisariacie dostajac mandaty do zaplaty.stare dobre czasy:):):)

😯 😯 Nie pamiętam, bo na szczęście mnie tam nie było. 😀 Nie popieram takich akcji, nawet jeśli jestem potencjalnym wyborcą innego kandydata. Byłam wtedy jeszcze niepełnoletnia. Byłam w wieku przedwyborczym i zastanawiałam się, jak to będzie przy następnych wyborach, kiedy będę już mogła głosować? Pamiętam, że w ’95r. bardzo nie podobała mi się atmosfera kampanii wyborczej, ale piosenki zapadły mi głęboko w pamięć. 😆 i szczerze pisząc, to był taki element kampanii, który nie raz mnie ubawił. :lol:[/quote]
Ja pamietam stan wojenny,zadymy z zomo z lat 86-89 oragly stol i pierwsze wybory,pozniej powrot komuchow no i kadencje Olka..