Strona główna › Działy › Śmietnik › Manipulacja we wspolczesnych mediach i praktyki kryminalne?? › Manipulacja we wspolczesnych mediach i praktyki kryminalne??
Wiesz nowy, ja takiego języka nie popieram. Tak samo jak ciągłego reagowania agresją w dyskusjach. Ale tym razem muszę powiedzieć, że właśnie ty przejawiłeś trochę zdrowego rozsądku. Może czas przekłuć ten pęczniejący na forum balon paranoi.
Rozumiem Uxbigde ze nie popierasz moich pogladow ,rozumiem ze masz poglady anty chrzescijanskie i jestes za tzw szeroko pojeta tolerancja podejrzewam ze wynika ona z twojej orientacji seksualnej.
Rozumiem tez dlateczego tak bardzo nie cierpisz bylego Prezydenta Kaczynskiego.
Jakkolwiek mialem szacunek do ciebie ,ale popieranie tego beznarodowca Pajaca w tym temacie przez ciebie wlasnie jest paranoja.
Paranoja i schizofrenie pokazal wielokrotnie tutaj na forum pokazal Nowy Nowa, Bert ,Schatz (pewnie posiada jeszcze kilka nickow) poprzez swoje posty piszac bajki o sobie nawet udawal kobiete tutaj pisal ze ma dwie corki pozniej ze syna.itd.itp…
Rozumiem tez ze Wielokrotnie poprzez swoje posty wyrazales niecec co do moich pogladow i postow czesto je usuwales bez poinformowania mnie o tym.
Tak samo jak przesuwajac moje posty do Smietniaka tylko dlatego ze masz osobista niecec do mnie pewnie wynika ona przez moje poglady polityczne,Heteroseksulane co tobie zapewnie nie odpowiada.
Napisalem posta ze dlaczego ty jako Moderator uzurpujesz sobie prawo do wycinania postow tak jak chcesz.. Czy Hyde Park nie jest odpowiednim miejsce do wyrazania swoich pogladow i dyskusji o polityce.
Napisalem posta gdzie zadalem ci takie pytanie ty go usunales…nie odpowiadajac mi na pytanie zauwasz ze w Hyde Parku gdzie ludzie zadaja idiotyczne pytania na temat pracy piasku do piaskownicy czy fryzjera lub wysyjaja ogloszenia wtedy nie usuwasz postow.Odpowiedz w jakim dziale mozna podyskytowac o polityce zapwene nie w smietniku gdzie przesunalaes moje posty.
Masz wielka niecec do mnie i wiesz dlaczego tylko nie chcesz sie przyznac
Stracilem do ciebie szacunek bo popierasz idiote Nowy Nowa a mnie nie cierpisz bo znasz moje poglady na temat Homoseksualizmu.
Jestes Hipokryta Uxbrigde-Niestety:(