Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
nasturcja wrote:
to brzmi jak kopia kazdej strony po wpisaniu hasla : jak schudnac
powinnismy ograniczyc/zmienic to co powoduje u nas tycie u jednych jest to nadmiar weglowodanow, u innych tluszczy, u innych zwolniony metabolizm, dlatego takie rady sa o tylek potluc choc prawde w sobie NIEKTORE maja….
ale najbardziej zastanawia mnie punkt 8 ~ jak jedzenie muesli na kolacje wplywa na odchudzanie? weglowodany na kolacje? mozesz to wytlumaczyc co mialas na mysli bo sensu stricto dietetycznego to chyba raczej nie ma
To tylko z mojego doświadczenia. Pierwszy raz odchudzałam się w wieku 17 lat, a potem to już co roku było tradycyjne przedwiosenne odchudzanie. Przez parę lat metodą prób i błędów doszłam do najskuteczniejszych w/w sposobów na schudnięcie. Na prawdę działają i z czystym sumieniem mogę polecić. Głodówkę też przerabiałam i nie jest to dobry pomysł. Wytrzymałam 2 miesiące. Schudłam 4kg a przytyłam 7kg. Zmieniając styl życia na zdrowszy w/w (co prawda, jak już stwierdziłam, że się nie będę więcej odchudzać, bo nie ma to sensu), schudłam 3 kilogramy w ciągu 3 tygodni.[/quote]
a to juz wiele tlumaczy, choc jesli na ciebie dziala to tylko sie cieszyc 🙂
mam nadzieje, ze te 3kg to nie tylko woda 😉
generalnie kolacje powinno sie jesc bialkowe, jak najmniej weglowodanow, a muesli to cenne zrodlo wegli, nadmiar odklada sie w tluszczyk, wiec jesli muesli to najlepiej na sniadanko (lub przed treningiem), aby miec energie na caly dzien jak i czas na spalenie 🙂