Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
derailed wrote:
Dzieki za prive spoko, w woli wyjasnienia i powtorzenia nie czepiamy sie wszystkiego, tylko debili jak to Jack wspomnial….
Przyklad debilizmu?? Fakt ze debil zauwazy tylko negatywne posty i napisze Ci ze sie czepiasz, jestes pusty i takie tam, a nie widzi ze na przyklad 15 innym uzytkownikom pomogles…
To wlasnie przyklad forumowego debila ktory jest tepy i nie zrozumie nic.
Humor jaki my tu uprawiamy jest specyficzny i nie zrozumialy dla debili, to juz nie moj problem…. Debile tutaj w wiekszosci nie znaja pojec: sarkazm i ironia oraz nie potrafia sie zdystansowac do tego co na forum czy nawet w zyciu i potem masz rezultaty. Brandzluja sie w kacie bo ktos napisal ze jest glupi…
Chcemy rozwalic to forum??? Nigdy!!!
Jezeli chodzi o mnie to mam tu ubaw a samo forum jest dla mnie relaksantem i odskocznia od "normalnosci"…
Co do odzywek i innych opini od debili to nie robia na mnie wrazenia, bo sa slabe… 😉
PS. Kwiatka tez nie lubie… 😆
Tez nie lubie kwiatka to mamy choc mala rzecz wspolna :):) 😉
Humor tez zrozumialy..tylko czasami za duzo!!!
Dzieki za oswietlenie mnie wyjasnienie slowa "DEBIL"
Uwazajcie aby wasza trojca nie urosla do miana Gwiazdy byla Mega Gwiazda Fata pozniej jeszcze jeden chcial go przebic i juz go nie ma 🙂
ps;Milego dnia:) 😉