Strona główna › Działy › Hobby › Bojkot Gazety Wyborczej w odpowiedzi na szkalowanie kibicow. › Bojkot Gazety Wyborczej w odpowiedzi na szkalowanie kibicow.
jackyl wrote:SpokoBoyxxx:) wrote:To raczej cytaty…
Ja rozumiem ze twoja rola na forum to czepianie sie …
wszystkich ktorzy maja swoje zdanie i rozumiem ze Ty i Jakcyl, Ela Ziomale od Jointa bawicie sie wspolnie … we wlasnej piaskownicy lub w przerwach w pracy umilajac sobie czas…
Dobrej zabawy ,,,:) 😉 😉 😉
ale beze mnie…
Please daj mi spokoj…
podyskutuj sobie z nowym nowa.
spoko, jak zwykle i od poczatku malo rozumiesz a duzo pleciesz 🙂 przynajmniej chyba czytac zaczales ostatnio, takie wklejactwo artykulowe tu ostatnio stosujesz.. i bardzo dobrze! cos trzeba robic w przerwach pomiedzy stadionowymi zadymami i ganianiem gejow po parku.. :)[/quote]
Ty zawsze Jakcyl nie mozesz sie powstrzymac od komentarza i przypiepszyc z grubej rury jakie zadymy ,mieszkam w Londynie na zadymy nie chodze,czasami jakis meczyk z kuplamami praca ,praca i czasami wyjscie z kolegami na piwo ,imprezke lub mecz.
To tak jakbym ja napisal ze szlajasz sie po sklotach z cpunami jarajac blanty i wciagajac kwasy.
Chcialem tylko zauwazyc ze czepiacie sie w kolko wszystkich ,a wspieraja cie Derailed i Ela nie zaprzeczysz ze prywatnie kumple nie tylko z forum.
Osobiscie do was nic nie mam ,przeniesliscie sie na tamte forum bo to jest beznadziejne O.K , prowadzicie dyskusje jakby sami ze soba Bo sie nudzicie w pracy umilajac sobie czas O.k .
Tylko po co w kolko czepiacie sie innych forumowiczow- nie wnoszac nic tworczego – tylko krytyka ,krytyka i krytyka…innych
Tak jakby waszym celem jest robienie zadymy tutaj i rozwalenie tego forum od srodka. Nie wiem jakie masz stosunki z Kwiatkiem ,ale mam wrazenie jakbys na zlosc mu robil .
Ja tez uwazam ze to forum zostalo stworzone dla kasy i nie przepadam za kwiatkiem (bez charakteru chloptys) ,ale po co zlosliwosc…i robienie zadymy bo tak trzeba. Tak na koniec Zawsze dazylem cie sympatia Jakcyl.
pozdrawiam:)[/quote]
ee tam spoko, z jakiej grubej rury, takie niewinne zarty 🙂 i jaka znowu krytyka – czepiamy sie glownie debili a nie kazdego, bo glupota ludzka nas przeraza he he 😉 a zlosliwosc jest w koncu cecha ludzi inteligentnych.. lol 😉 i nikomu na zlosc nie robie, a mlodszy kwiatek moze nawet zaswiadczyc ze technicznie czasem pomocny bywam, bo sympatie sympatiami, a forum to.. forum.. he he 😉
a na koniec jak juz sie tak zwierzamy – tez zawsze lubilem sie usmiechnac z Twoich postow 🙂