Strona główna Działy Czarna lista uwazajcie na Polskich oszustow w Leeds uwazajcie na Polskich oszustow w Leeds

nasturcja
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
ela1981 wrote:

Wiselka wrote:

Niestety, tacy sa polacy! Czy wszystkich nalezy wsadzac do jednego wora??? Zamiast powaznej odpowiedzi, i zastanowic sie nad tym, co zrobic, zeby Tacy jak Bogdany, Januszki itp indywidum nie psuli Wam opinii, Wy pdochodzicie do tak powaznych spraw z cynizmem zlosliwoscia. Nie zycze Wam, zebyscie sie znalezli w trakiej sytuacji, ze ktos straci do Was zaufanie…..

wiesz jak ktos nie szuka przygod, raczej w takie problemy sie nie wplacze

jak ja zwyklam mawiac: i masz babo placek, sama zreszta go upieklas
zycze Ci aby twoje problemy znikly jak najszybciej[/quote]

Ja Ci radzę, żebyś następnym razem za szybko nie uwierzyła w piękne słówka i cudowne obietnice, jeśli nie do końca znasz faceta. Ja z natury jestem podejrzliwa, więc jak mi jakiś facet za dużo obiecuje, albo za bardzo słodzi, nie znając mnie, to stosuję zasadę: "to zbyt piękne, żeby było prawdziwe", dlatego nigdy nie dałam się oszukać.