Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
193
Sandgirl wrote:
aha 😀
no wiesz, zawsze moge byc 'metalem’ 😉
Zgadza sie, mozesz byc. Sam do dzis jestem choc wlosy krotsze i wiek emerytalny prawie 😀 :roll:[/quote]
ja w sumie nigdy nie bylam 'metalem’ – fakt lubilam muzyke (nadal czasem lubie) ale nie czulam nigdy potrzeby bycia czescia jakiejkolwiek subkultury. Mialam nawet glany swego czasu ale to dlatego ze udalo mi sie moja mame przekonac ze to bardzo trwale buciska – i dlatego tez je kupilam 😉
Ja po prostu zawsze bylam Sandgirl :P[/quote]
OOOOOOO tak, glany tez mialem poki kobita nie wyrzucila. I skora byla z czesciami dzinsu. Niektore relikwy zostaly i na koncerty jeszcze wyciagam z komody ale juz nie tak czesto. Ale to byly piekne lata. I nie chodzilo o jakas subkulture………. ot po prostu zagorzaly fan. Piekne czasy ,oj piekne.