Strona główna Działy Dziecko bajkach o gejach?!? bajkach o gejach?!?

derailed
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

nasturcja wrote:

derailed wrote:

nasturcja wrote:

derailed wrote:

jackyl wrote:

i co bys odpowiedzial 4-5 letniemu synowi na spacerze, gdy zapyta 'czemu tych dwoch panow sie caluje’ ?
😛

Powiedzialbym ze to dewianci ze skrzywieniem umyslu
i poszedl dalej… :wink:[/quote]

To już lepiej, żebyś powiedział: „wiesz co synku, oni tak na niby” albo „wydawało ci się”, zamiast tłumaczyć dziecku problem w sposób, którego i tak nie zrozumie. Co potem będziesz tłumaczyć dziecku? Co jest normalne w seksie, a co jest zboczeniem? [/quote]

Dlatego pisalem wyzej ze nie warto tlumaczyc 4 latkowi bo i tak nie zakuma…

Co do seksu normalnego i zboczen – tego tez nie bede tlumaczyl 4 latkowi bo jest za mlode… Powiem mu oczywicie skad sie biara dzieci naprawde (o zadnej kapuscie i bocianach nie bede mu trul), jezykiem zrozumialym dla niego. Nie powiem mu:
"Skarbie zanim splodzilem Ciebie po katolicku, to mamusia mi zrobila zejebistego loda a ja jej wylizalem stopy" 😉

nasturcja wrote:

Nie łatwiej powiedzieć dziecku, że homoseksualizm nie jest normalną rzeczą i nauczyć dziecko, że nie można prześladować ludzi, dlatego że są od nas inni?

Ale ja ich nie przesladuje, poprostu sie nimi brzydze…A to roznica…
I homo nie jest normalna rzecza…

Jak zwykle Ci najwieksi moralisci co maja najwiecej do powiedzenia nie potrafia czytac… :wink:[/quote]

Ja broń Boże nie napisałam, że prześladujesz homo 😳 Przez myśl mi nawet coś takiego nie przeszło 🙄 Potrafię czytać i nie uważam się za moralistkę, a twoim zdaniem powinnam? :lol:[/quote]

Masz przeblyski czasem… 😉

Wiem ze nie nazwalas, mialem bardziej na mysli zabarwienie tresci w tresci… 😉