Strona główna Działy Hobby polski pub?????? polski pub??????

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
kunegunda wrote:

a moze troche filozofii w jezyku polskim
jesli masz zamioar poruszyc temat ze mna to prosze
powiedz mi czy uwazasz ze PANSTWO PLATONA mialo az tak duzy wplyw na postrzeganie swiata przez Nietzsche ktore swoje odzwierciedlenie posiadaja w represjach II wojny swiatowej wprowadzonych przez Hitlera?

Nie mam zamiaru poruszyc tego tematu z toba 🙂 nie jest to moja dzialka, owszem mialam troche filozofii na studiach, ale nie wypowiadam sie na ten temat, bo mam niewiele do powiedzenia, proste. A jak powiedzialam wyzej – nie plote pierdol, w tym przypadku tez nie zrobie wyjatku 😉 Moglabym oczywiscie pogooglowac troche I poszukac teorii na ten temat, I z tego co bym wyszukala sklecic jakas opinie, ale to nie bylaby moja opinia wiec nie bede sie silic by ci cos udowodnic. Nie mam zreszta na to czasu, zajeta jestemw pracy, a w domu tez mam przyjemniejsze rzeczy do roboty niz udowadnianie ci czegokolwiek 🙂 Moze kiedys wyjdzie spontaniczna wymiana pogladow miedzy nami, na temat inny niz polszczyzna, teraz bynajmniej nie mam ochoty wciagac sie w bezsensowne dyskusje by sobie cos poudowadniac