Strona główna Działy Hyde Park Troszeczke przykra sprawa Troszeczke przykra sprawa

nowy_nowa
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Red wrote:

nowy_nowa wrote:

Bartek82-82 wrote:

Ja juz dwa razy wystawiłem ogłoszenie i po 5-ciu minutach została skasowana? Moge sie dowiedziec dlaczego????????? 👿

Bo mylisz forum z dzialem ogloszen. Dlatego.[/quote]

Czyzby?
Ten temat: http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=8772 istnieje juz od bardzo dawna i jakos zaden admin nic z tym nie robi, chociaz to ewidentna reklama. To dziwne, ze jedne ogloszenia znikaja w ciagu paru godzin, a inne nie przeszkadzaja tygodniami… :roll:[/quote]
To jest forum polonijne. A impreza o ktorej tam jest napisane tez jest skierowana do poloni. Wiec poniewaz to event jest nie traktuje sie tego jako handel. A ogloszenia o ktorych tutaj mowa byly typowe dla dzialu ogloszen………… typu………..sprzedam auto, sprzedam wozek czy lozeczko.
Dalej roznicy nie widzisz Red? hm……….. to wybacz, moze ja cos zle rozumie.
Ok………….. niesistotne. Nie mi oceniac co podlega pod ogloszenia typu kupie-sprzedam a co pod ogloszenia typu…………. zabawa-zapraszamy.
Od tego jest administracja portalu i nic tu nasze wypociny nie daja.