Strona główna Działy Hyde Park Troszeczke przykra sprawa Troszeczke przykra sprawa

SpokoBoyxxx:)
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Uxbridge wrote:

Bym wywalł ten temat do Śmietnika, ale tam teraz trochę za duże 'porządki’ jak dla mnie, więc zostawię was robaczki tutaj. Tylko bez chamstwa proszę, bo do Erystyki pójdzie.

Pomimo tego ze Uxbrigde nie zawsze darzyl mnie sympatia to podpisuje sie pod tym co napisal i uwazam ze jego postawa jest wlasciwa ,dojrzala i uczciwa jako moderatora i wzbudza moj szacunek mimo wszystko..
Napewno nie mozna mu zarzucic ze sodowka mu odbila jak co poniektorym…
Jesli ja pisalem nie w temacie a zdarzalo mi sie to "czesto i gesto "to przenosil dany temat do smietnika..i czesto pisal wyjasnienia…
Pomimo tego ze znamy sie troche Pawel to uwazam ze przesadziles i takie kasowanie postow bez przyczyny i wyjasnienia moze tylko wywolac zadraznienia i jest troche lekcewazeniem innych uzytkownikow forum.. Mysle ze to w wyniku mlodego wieku , braku dojrzalosci i wyczucia…z calym szacunkiem do twojej osoby…
Uwazam ze nie jestesmy od naprawiania forum czy naprawiania swiata…
Z czasem starzy uzytkownicy poprostu sie wykruszaja i poprostu ludziom brak czasu …"o czym pisal Uxbrigde2…
Zarzucasz ludziom brak ,celu w zyciu braku realizacji celow..Piszesz..
"Ilu z was zrobiło coś więcej niż tylko nędzne pisanie na forum nieprzemyślanych komentarzy? Ilu z was coś osiągnęło, ilu ma jakieś cele w życiu i do nich dąży, jakieś ambicje? Najłatwiej jest się wymądrzać na forum bo to może każdy. Szkoda tylko że tak niewielu ludzi robi coś naprawdę ze swoim życie i wie czego chce …"
Czy nie jest tak ze wlasnie niektorzy maja za duzo czasu i kasownaie postow i pisanie wynika z nadmiaru czasu ,a inni wola zrobic cos pozyteczniejszego niz sleczec przed kompem moze wlasnie realizuja cele o ktory wlasnie brak zarzucasz innym..
pozdrawiam 🙂