Strona główna Działy Mieszkanie Uwaga na paru oszustow Uwaga na paru oszustow

nowy_nowa
Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
siostra wrote:

Leeds2008 a wez go za przeproszeniem olej.Widziales(as)film "Dlug"?
Zaraz zazada 3msc wypowiedzenia,potem cos jeszcze itd…
Slowo na slowo.Umowa ustna.Ty masz dowod bo masz swoja korespondencje z adresem.Bylo niemilo to wyprowadziliscie sie.
No chyba,ze faktycznie zalegasz z czynszem i chcesz uniknac zaplaty,ale tego to juz nie wiem.
A jakies listy to na pewno przyjda,bo tak jest ze zmienia sie adres a urzedy swoje wiedza.Otwieranie cudzego listu to zlamanie prawa.
Odpisalam ci na posta tylko dlatego,ze wnerwiaja mnie cwaniacy,ktorzy zeruja na innych ludziach,na ich niewiedzy,manipuluja i zastraszaja zeby wyrwac z nich kase.

Adres mozna odplatnie zmienic na poczcie. Jesli komus bardzo zalezy zeby poczta nie "wchodzila" w inne rece to stac go placic. http://www.royalmail.com/portal/rm/jump2?catId=400040&mediaId=600008
Wiec mozna skorzystac. Sam kiedys z tego korzystalem. Wprawdzie chodzilo mi w tym czasie o co innego niz koledze ( wazna korespondencja z urzedem, notariuszem itp) ale bylo to najskuteczniejsze. Powodzenia