Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
nowy_nowa wrote:
6 lat virgin,zaczynalem od 1mb teraz mam 50mb i nigdy problemow. Wczesniej bylem w BT i tam mialem klopoty i zrezygnowalem po roku. Raz tylko nie mialem dwa dni netu bo virgin wymienial kable na ulicy. Ale dostalem tydzien wczesniej informacje o tym oraz na rachunku byl benifit za te dwa dni-po prostu odjeto od miesiecznej oplaty. 3 razy adres i dzielnice zmienialem-tez zero problemow. 5 nowych klientow im "zalatwilem" bo dogadac sie nie mogli w angielskim i piec razy dostalem 50 funciakow jako nagrode. Wprawdzie nie kase ale srodki na wykorzystanie z konta u nich. To wszystko przez prawie 6 lat. Wiec nie mam pojecia o czym fata tu pisze i inni ale albo rzeczywiscie trafiacie na idiotow, bo nie powiem-tez pewnie i tam tacy pracuja,albo macie pecha,albo nie umieciec sobie dac rady. W kazdym badz razie ja nie narzekam i odpukac w niemalowae ze kiedys bede. Pozdrawiam.
Albo ty masz szczęście 🙂 Jak napisałam w powyższym poście- dałam sobie radę 🙂