Strona główna Działy Dziecko childminder childminder

Cute74
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
mala1234 wrote:

ja skonczylam ten kurs
gratuluje bedziesz 2 polka
co do zarobkow to standard 3,5£-4£ za godz od dziecka
zapotrzebowanie zalezy od dzielnicy
w czasie trwania kursu dostaniesz wszystkie informacje dotyczace zapotrzebowania w twojej okolicy
co do spotkan to co miesiac sa spotkania childminder ale nie trzeba bywac
nowosci z zakresu prawa i nhs
bedziesz co nmiesiac dostawac gazetki w ktorych jest dokladnie to samo co na spotkaniach
powodzenia

Witam,
po przeczytaniu Twojej informacji bardzo sie zdziwilam ze sa takie kursy 😯 .Moj kurs ktory trwaL kilka lat jest tego odpowiednikiem ale az mi sie nie chce wierzyc ze zmarnowalam tyle czasu.Oczywiscie mam papiery i cala reszte no moze z ta roznica ze pracuje jako pomoc nauczyciela czego Ty po az 3 dniowym kursie nie mozesz zrobic…CHYBA??? a moze JEDNAK??? 😯 Nie rozumiem tego jak mozna stac sie opiekunka do dziecka w 3 dni ale DZIEKUJE ze napisalas o tym bo teraz wiem jak robic inne kursy :)) Oczywiscie nie omieszkalam zadzwonic pod podany przez Ciebie numer telefonu.Rozmawialm z bardzo sympatyczna pania ktora potwierdzila ze kurs trwa 3 pelne dni.Przysylaja do domu informacje z ktorymi nalezy sie zapoznac a potem nic innego tylko rozpoczac kursik.Osoby ktore robia taki kurs sa sprawdzane przez policje.Jezeli chcesz sie zajmowac dziecmi we wlasnym domu to napewno zostaja sprawdzone warunki w jakich mieszkasz jak rowniez sprawdzane sa wszystkie osoby powyzej 16 roku zycia mieszkajace w danym domu. Po 6 miesiacach jak juz przejdziesz "testy spradzajace" 😆 i przeswietlenia 😉 nawet Cie oficjalnie zarejestruja.To zabawne ze istnieja takie kursy ale teraz juz wiem dlaczego tak nieodpowiedzialne sa angielskie childminder.Ciesze sie ze nasze POLSKIE Panie wreszczie zaczynaja robic te kursy bo teraz rodzice beda spokojni o bezpieczenstwo swoich malenstw. TRZYMAM KCIUKI ZA WAS KOBITKI!!! 😀 😀 😀
Pozdrawiam bardzo serdecznie 😀