Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
nowy_nowa wrote:
P.S. Nowy nowa… najpierw piszesz o braku czasu na przeglądanie starszych postów, a teraz sugerujesz mi pisanie dla pisania…
Coś nie trzyma się to kupy… 🙂
Jak na wypowiedzi mezczyzny to te wypowiedzi nowego brzmia jakos mi kobieco i dziwnie znajomo i jeszcze do tego ta znajomosc forum i ludzi ktorzy tu pisza… Wydaje cos mi sie, ze jeden (jedna) z naszych uzytkownikow zmienil tu plec i nicka no i moze ciut stonowal….[/quote]
Nie zauwazylem bym cokolwiek pisal do ciebie kolezanko wiec nie rozumie tego typu "zaczepki". Nudzi ci sie-rozumie,taka pogoda ostatnio. Ale uwierz mi- do "klotni" to poszukaj sobie podobnych , ja raczej stronie od tego. A to ze nieraz moja kobieta cos tu napisze nie jest chyba grzechem ma do tego takie same prawo jak ty. A wiec. Pozdrawiam i nie komentuje wiecej podobnych aluzji.[/quote]
a gdzie tu chomik zaczepia albo dazy do 'klotni’? 🙂 napisala wyraznie to co widac od dawna.. 🙂 uderz w stol.. a niemce sie odezwa.. 😀
swoja droga to juz kolejna zmiana nicku, czyzby znowu znajomi znajomych meza krolika? 😛
przynajmniej nie wciskasz teraz ludziom uslug 'swego starego’ w ramach przerabiania elektroniki domowego uzytku.. 😀