Strona główna Działy Hyde Park SZOK! Angielski dresiarz prosi Polaka o pracę. SZOK! Angielski dresiarz prosi Polaka o pracę.

Cute74
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
deos wrote:

A zdarzylo ci sie kiedys aby ktos cie wyzywal, bo jestes z Polski? Bo ja jestem w UK ponad 6 lat i sie z tym nie spotkalem… Propaganda?

To malo widziales i slyszales bo ja mieszkam od 5 lat w Leeds i wielokrotnie spotkalam sie z agresja i wyzwiskami bo jestem obcokrajowcem.Nie mam napisane na czole ze jestem Polka ale akcent jest inny i to wystarczy.Zwlaszcza nastolatkowie sa agresywni .Zaczepiaja Cie bo chca papierosa albo szukaja by sie wyzyc.Nie tylko mlodzi ludzie potrafia atakowac Cie z powodu Twojej narodowosci ale rowniez ludzie dorosli.Mysle ze powod jest prosty -brak dobrej edukacji co powoduje ze sa to prosci i bardzo ograniczeni ludzie z malymi rozumkami.Latwo takimi manipulowac i wmawiac co jest dobre a co zle. Oczywiscie nie kazdy Anglik to debil.Znam kilka osob ktore sa wyksztalcone sa i cos soba reprezentuja.
Niestety jest to maly procent takich osob co jest dosc przerazajace i smutne 🙁 Mam tylko nadzieje ze nie kazdy z Was mial zle doswiadczenia i moze Leeds w ktorym mieszkam to specyficzne i wyjatkowe miasto jezeli chodzi o jej mieszkancow 😉
Pozdrawiam 😀