Strona główna Działy Zdrowie bół żołądka bół żołądka

efkolaia
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
eR wrote:

chyba bez pomocy lekarza się nie obędzie. tylko, że ja nie dam rady mu wytłumaczyć dokładnie co mi dolega, bo nie znam na tyle angielskiego. i tu pojawia się pytanie. czy w każdej przychodni lekarskiej jak idę z wizytą do lekarza da radę skorzystać z pomocy tłumacza? wiem, że mój znajomy korzystał z tłumacza ale to było w leeds, ja obecnie mieszkam w rotherhamie i stąd moje wątpliwości bo trochę zadupie ten rotherham. chcę iść do lekarza, ale tak jak piszę, wstrzymuje mnie od tego bariera językowa. bo jak ja mu powiem, że boli mnie żołądek już 2 tydzień, nie ma reguły czy po jedzeniu czy przed jedzeniem. jeden dzień nie boli by na drugi dzień zaczeło boleć. boli żołądek, promieniuje czasem do nerek i na klatkę piersiową. ból coś jak pieczenie yhhh. i nie chcę żadnych tabletek bo nie pomogą, tylko potrzebne mi badanie np. gastroskopia. 😕

zresztą słyszałem, że jak pójdę do przychodni to muszę się zarejestrować najpierw, czyli dadzą mi termin na rejestrację np. za 5 dni. do tego czasu to ja mogę umrzeć. dziękuję.

nom skoro jescze zyjesz przy samoleczeniu i obserwacji to kolejne 5 dni cie nie zbawi. troche bawi ta twoja ignorancja twojego wlasnego zdrowia gdybys zamiast zadawać pytania nam zapisał sie juz do tego lekarza był byś juz pewnie po wyzycie. nie chce zeby nas obwiniano jak umrzesz.

powiedz im ze to pilne , bedzie szybciej.