Strona główna Działy Zdrowie polski ortodonta z leeds/okolic polski ortodonta z leeds/okolic

ulamek
Członek

Ja podobnie jak przedmowcy , mialem wizyte u Pana …. Wyrwal mi zeba a przy okazji roz…. sasiadujacego gdzie za naprawe skasowal mnie funtow 100, za naprawe tego co roz….. no i jeszcze nie powiedzialbym ze czuje sie konfortowo z jego "dzielem".Pytajac go o cene uslugi dostalem dwa razy inna informacje a najsmieszniejsze jest to ze przy pierwszej wizycie placisz za konsultacje (co do calosci uzebienia ktore sie posiada) czyli tak zwany przeglad i rejestracje.No zaplacilem za przeglad ale na pytanie "co w mojej gebie piszczy" otrzymalem jasna odpowiedz "teraz nie mam czasu, zobacze nastepnym razem". To do ku….. za co ta oplata??
Nie wiem co o tym sadzic , moze w przypadkach awaryjnych mozna z niego skorzystac, ale jesli mowa o kosmetyce i leczeniu to wydaje mi sie ze nie.
Szlak mnie trafia bo myslalem ze w koncu cos dobrego w tej Angli i stomatolodzy polscy sa do naszych uslug:), koniec latania do polski z bolem zeba a tu niespodzianka, no ale myslac logicznie jaki dobry stomatolog wyjechalby z polski??? zaznaczam DOBRY!!!