Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
siostra wrote:
Chcialam sie zapytac czy"Neighbour Watch"podnosi poziom bezpieczenstwa,czy to tylko wytlumaczenie dla ciekawskich sasiadow?
Na poczatku denerwowalo mnie,jak widzialam,ze sasiadki obserwuja mnie,kto do mnie przychodzi,wypytuja mnie o wiele rzeczy.
Pozapraszalam do domu,z wyrazna przyjemnoscia wszystko sobie obejrzaly.Teraz juz jestem "ten dobry foriner".
Nabralam respektu do nich,kiedy po ich doniesieniu policja wygarnela z domu dilerow narkotykow.
Na mojej ulicy mam silna grupe 4 sasiadek,sa na prawde na biezaco z iformacjami…
Podnosi poziom napewno………bynajmniej u mnie tak jest a z tego co piszesz u ciebie tez nie jest zle.
Elus,tez masz racje no ale szczerze powiedziawszy kto cie przed podpaleniem uratuje oprocz szybkiej strazy? U mnie stary raz grilla zapomnial dogasic i w nocy byla straz….tyle ze juz za pozno o wiele bo sasiad ktory po nia zadzwonil zaraz potem przyszedl z wiadrem i sam po sasiedzku sprawe zalatwil. My niestety "odwozilismy" jak to sie mowi,znajomych po grilu do domu i troche zeszlo. Potem bylo troche smiechu z zamieszania i rachuneczek za niepotrzebna wyjazd strazy. Ale super….zaplacila bym nawet dwa razy ten rachunek byle tylko tak czujni sasiedzi byli. Bo nastepny raz moze to nie bedzie niedogaszony gril. Narka.