Strona główna Działy Finanse Benefity na mieszkania Benefity na mieszkania

julka
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
gosu wrote:

a no wspominasz i nie wiem czy z twoja pamiecia cos nie tak bo moje pytanie bylo mniej wiecej takie ..co myslicie czy mam isc sie dowiedziec ??? czy mam czekac ???? tak wiec wbrew twojej opinii nie mam problemow z zalatwienie czegokolwiek tutaj.przyjechalem tutaj pare lat temu sam,znalazlem mieszkanie ,prace i jakos sobie radze.a ciebie pewnie sciagnela kolezaneczka,zalatwila prace ,pokazala bus station i cwaniakujesz.zalosna jestes

🙂
Nie sciagnela mnie kolezaneczka, bo nie mam kolezaneczek.
Mam kolezanki.

Przepraszam, ze cwaniakuje oraz urazam Twoja dume drogi panie – nastepnym razem sie poprawie – not! XD

Jakbys potrafil sie zajac wlasnymi sprawami, to bys nie marnowal czasu na przekomazanie sie na forum, tylko bys siegnal po telefon i zadzwonil. Przeciez to pierwszy odruch zdrowego czlowieka… Albo moze mialam na mysli Anglika (w domysle popapranca). Ale przeciez Ty taki byc nie chcesz – lepiej sie sytac ludzi na forum.

Jesli masz problem z telefonowaniem, podaj mi referece number i numer telefonu do Twojego councilu, zadzwonie za Ciebie i bedziesz mial problem z glowy.