Strona główna Działy Erystyka Myslec po polsku w angielskiej polsce Myslec po polsku w angielskiej polsce

Anonim
Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Chata_morgana wrote:

POLSKA kraj nacjonalistów
gdzie trudno spotkac czlowieka innego koloru skory
o innej kulturze
innej religii
innym zachowaniu
wiec jestemy zamknieci jak gowno w klozecie

Kim ty k…. wogole jestes czlowieku? A w jakim kraju sie wychowales? w jakim zobyles wyksztalcenie w dodatku darmowe? Bo mimo ze psychologiem nie jestem to z tego co widze to chyba zdac matury nie bylo ci chyba dane 👿 i dzisiaj taki rodzynek jeden z drugim, ktory znalazl sie tu razem z milionem innych ze wschodu zaczyna zaczyna przyrownywac Polske do klozetu 👿 👿 Klozet spoleczny to się wlasnie zrobil tu w UK podobnie we Francji i Niemczech,zapytaj najlepiej przy piwie jakiegos anglika co tak szczerze sadzi o calej emigracji tej multikulturowosci wliczając w to nas? Bo przez tyle ile jestem zdazylem poznac co tak szczerze myslą. A jak jest we Francji? Wszyscy sie tam tak kochają i szanuja ? Tam juz jest wiecej murzynow niz w nie jednym malym afrykanskim panstwie! Nie jestem rasistą(mimo ze z tego co pisze tak wynika),ale Polska jak najdluzej powinna zostac jednolita językowo i narodowosciowo. Naszczescie nie ma w Polsce takich osłon socjalnych dla prenamentnych nierobow ,ktorych tu nie brakuje ,totez potop chinski,czy afrykanski nam nam naszczescie jeszcze nie grozi. Chcesz sie rozwijac to sie rozwijaj! Tak samo Ty julka, ale juz nie robcie z siebie takich wielkich, zyciowych farciarzy ,bo jakos sie wam tu udalo. Mnie tez sie jakos caly czas powodzi i dziesiatkom tysiecy innych w tym kraju. Ale szybko przetarlem oczy po przyjejdzie i do dzis widze,ze ten kraj po zatym ,ze jest inny wcale nie jest od Polski lepszy. Ktos zaraz wskoczy na mnie to po co tu jestes? Szczerze -dla juz nie takiej jak kiedys ,ale jeszcze dla kasy,języka, pracuje w super firmie – bo gdybym sie mial poniewierac i ścierac w jakiś okamerowanych mega -magazynach za 5.52/h to raczej dawno by mnie tu nie bylo.

Totez sie chata morgano zastanow głębiej czy to ze teraz przyrownujesz Polske do klozetu nie sprawi ,ktoregos dnia ,ze naprawde w nim (czego oczywiscie nie zycze) wyladujesz i to nawet nie tu w UK a wlasnie w Polsce. I tak juz na koniec tego mojego -pewnie dla niektorych nudnego referatu – to powinnismy byc wdzięczni losowi ,ze nie urodzilismy sie na Białorusi czy innym buszmenistanie,bo nie tylko nie wiedzielibysmy jak wyglada cywilizacja XXI w to nawet nie moglibysmy osbie o niej pomarzyc. Pozdrawiam – fucking fido dido 8)