Strona główna › Działy › Erystyka › Angielski biskup: seks gejów to miłość Boga › Angielski biskup: seks gejów to miłość Boga
To zacznijmy od poczatku;)
[quote:9a8efe0152]„Bog stworzyl Adama i Ewe jako przyklad malzenstwa, a nie Adama i Adasia!!”[/quote]
No powiedzmy, ze niby tak kościół sobie to wymyślił, ale z tego co mi pani/panna katechetka na religii mówiła to potem oni mieli dwóch synow, hm…?? pewnie to znowu jakas tajemnica wiary i trzeba zaufac i dalej pytan nie zadawac, bo prawa się nie ma
Chyba, ze pani/panny katechetki słuchałam nieuważnie, ale to może już ktos moja wypowiedz sprostuje
[quote:9a8efe0152]mnie rowniez przeszkadzaja pewne rzeczy w kosciele jako instytucji, w liceum ksiadz takze nie potrafil odpowiedz mi na wiele pytan, wiec skonczmy moze ten temat!!!”[/quote]
caly polski katolik cos mi nie pasuje w tym kosciele i duzo niedomówień no ale nie będziemy drążyć zostawmy ten temat, duzo prościej jest powielac bo i tatus z mamusia wierzyli i dziadkowie i pradziadkowie wiec niech już tak zostanie, oby tylko nie zaczac swoich farmazonów wymyślać, ech
[quote:9a8efe0152]„Dzieci sa owocem milosci kobiety i mezczyzny, a nie pary gejow czy lesbijek”[/quote]
jasne, zwłaszcza te porzucone w domach dziecka albo te z aborcji 🙁
[quote:9a8efe0152]Niech sie pie……… po cichu w swoich katach, niech nie narzucaja swojej seksualnosci, niech nie domagaja sie legalizacj ich zwiazkow i adopcji dzieci a beda mieli spokoj ze strony mojej jak i wiekszosci społeczeństwa[/quote]
Noz, kurcze!!!!!! Zapewniam, ze homoseksualiści robia tez inne rzeczy wspólnie i nie o pie… im tylko chodzi.
[quote:9a8efe0152]„Nie trzeba robic badan zeby dojsc do tego, wiele przypadkow potwierdza ze pomiedzy homoseksualizmem a pedofilia jest niewielka przepasc”[/quote]
A ja może tylko dodam
Nie trzeba robic badan zeby dojsc do tego, wiele przypadkow potwierdza ze pomiedzy kaplanstwem a pedofilia czy homoseksualizmem jest „niewielka przepasc”
A to już tak z wyprzedzeniem
[quote:9a8efe0152]„Co Ty gazet nie czytasz, wiadomosci nie ogladasz??
Przeciez nie porownuje wszystkich gejow do pedofilow bo to byloby idiotyczne, jednakze homo maja czestsze sklonnosci pedofilskie niz hetero!! A przeciez geje stanowia tylko kilka procent meskiej populacji!!!”[/quote]
Co Ty gazet nie czytasz, wiadomosci nie ogladasz??
Przeciez nie porownuje wszystkich ksiezy do pedofilow bo to byloby idiotyczne, jednakze ksieza maja czestsze sklonnosci pedofilskie niz hetero!! A przeciez ksieza stanowia tylko kilka procent meskiej populacji!!!
[quote:9a8efe0152]„Po drugie, czemu odnosisz sie z sarkazmem do Kosciola??”[/quote]
bo inaczej sie nie da…:(
Czemu ludzie boja się brac odwiedzialnosc za siebie, czemu kryja się za jakimis religiami. Ja tez zyje według zasad i będę starala się swoje dzieciaki według nich wychowywac ale nie będę im wmawiac, ze to od kościoła pochodzi bo ta instytucja już dawno o tych zasadach zapomniala.