Strona główna Działy Mieszkanie co trzeba wiedzieć przed przeprowadzką do Leeds? co trzeba wiedzieć przed przeprowadzką do Leeds?

ela1981
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
7sisters wrote:

Amina wrote:

10.07 bede w Leeds

Ela, czy wydaje Ci sie ze autorka watku ma w tej chwili WYSTARCZAJACE I REGULARNE zarobki?
[/quote]
hmmm nie wiem, nic nie pisze
ja nigdy nie mialam problemu z pierwszym wynajmem (po 3 miesiacach pobytu meza w mieszkaniu wynajetym przez firme go zatrudniajaca czyli nie mielismy zadnych referencji), a oblecialam conajmniej nascie agencji pytajac o warunki, najbardziej restrykcyjna byla Manning Staintion bo chcieli poreczyciela
ostanio kolo mnie wynajeli mieszkanie ludzie (przez brooklands robinson), ktorzy niedawno przyjecieli, zarabiaja cos kolo NMW wiec mieszkanie (500£/mieciac) musialo byc wynajete na oboje, bo obliczyli im, ze na jedna osobe nie moze byc bo zarobki zbyt male i to byl jedyny problem

wiesz mysle, ze jak sa regulane zarobki wystrczajace na pokrycie rentu (nie wiem jak to licza) to wynajma bez referencji, choc jak widac ty masz inne doswiadczenia