Go to Leeds-Manchester.pl homepageGo to forum.Leeds-Manchester.pl homepage

FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Wiadomości

National Insurance Numbercard

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Leeds-Manchester.pl Strona Główna -> Hyde Park
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justii

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 1:39 pm    Temat postu: National Insurance Numbercard Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie jak mozna uzyskac NIN jesli nie pracuje
( bo o job center slyszalam i bylam tam ale tam podaja Ci nr telefonu gdzie ciezko sie dodzwonic i cos zalatwic ) ????????

z gory dziekuje za informacje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Oceń wypowiedź: 0 [+] [-]
jackyl
Mistrz Ciętej Riposty

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 1:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wystarczy poszukac.. :)

http://www.leeds-manchester.pl//forum/viewtopic.php?t=5137
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Oceń wypowiedź: 0 [+] [-]
Indra

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 1:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jackyl napisał:
wystarczy poszukac.. Smile

Wyprzedziles mnie z postem o kilka sekund doslownie Smile
Panie, wyzwól mój umysł od niekończącego brnięcia w szczegóły i daj mi skrzydeł, bym w lot przechodził do rzeczy. Użycz mi chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić. Zachowaj mnie dla ludzi, choć z niektórymi z nich doprawdy trudno wytrzymać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Oceń wypowiedź: 0 [+] [-]
v-tec

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 1:53 pm    Temat postu: Re: National Insurance Numbercard Odpowiedz z cytatem

Justii napisał:
job center bylam tam ale tam podaja Ci nr telefonu

Sama sobie odpowiedziałaś.

Insurance number zostanie ci wydany jeżeli
podejmiesz pracę
albo
złożysz zasadny wniosek o jakieś pieniądze od państwa.

Co do rzekomej niemożności dodzwonienia czy załatwienia to powiem tyle że my wszyscy jak tu jesteśmy jakoś dodzwoniliśmy się i załatwiliśmy Smile
Sandgirl

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 2:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NIN mozna tez otrzymac jesli przedstawi sie dowod, iz poszukuje sie pracy - np list skads gdzie staralas sie o prace ale ci odmowili Smile
Ja tak zrobilam i nie bylo zadnego problemu Wink
Indra

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 2:02 pm    Temat postu: Re: National Insurance Numbercard Odpowiedz z cytatem

v-tec napisał:
Co do rzekomej niemożności dodzwonienia czy załatwienia to powiem tyle że my wszyscy jak tu jesteśmy jakoś dodzwoniliśmy się i załatwiliśmy Smile

Ja nie mialam z dodzwonieniem sie zadnych problemow, ani nigdy od nikogo nie slyszalam, zeby takowe byly.
Justii, sprobuj jeszcze raz Smile
Panie, wyzwól mój umysł od niekończącego brnięcia w szczegóły i daj mi skrzydeł, bym w lot przechodził do rzeczy. Użycz mi chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić. Zachowaj mnie dla ludzi, choć z niektórymi z nich doprawdy trudno wytrzymać.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Oceń wypowiedź: 0 [+] [-]
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Leeds-Manchester.pl Strona Główna -> Hyde Park Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: